کانادا پذیرای متقاضیان پناهندگی از تمام کشور ها می باشد
می 22, 2019

تغییرات در قانون درخواست ویزای تحصیلی

بر اساس اعلام وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا، در قانون Study Permit تغییراتی به شرح زیر صورت پذیرفته است که موجب خرسندی متقاضیان این برنامه خواهد شد:

۱- تعدادی از متقاضیان ، به نحوی برنامه تحصیلی خود را انتخاب می کنند که پیش از شروع دوره اصلی، می بایستی یک دوره اغلب یکساله زبان را بگذرانند. “استادی پرمیت” این قبیل دانشجویان، پیش از این به میزان دوره زبان صادر می گردید و پس از گذراندن دوره زبان و در صورت موفقیت، می توانستند برای دوره اصلی تحصیلی خود درخواست استادی پرمیت جدید نمایند. با تغییراتی که در قانون پدید آمده است، جهت این قبیل دانشجویان، استادی پرمیت به میزان دوره زبان به اضافه یکسال بیشتر، صادر خواهد گردید. شایان ذکر می باشد، همچنان اجازه کار کردن، نخواهند داشت.

۲- متقاضیانی که با ویزای توریستی در خاک کانادا می باشند و قصد تغییر شرایط از ویزیتوری به تحصیلی را دارند، در صورتی که پذیرش تحصیلی را از یکی از مراکز آموزشی مورد تایید وزارت مهاجرت کانادا دریافت نموده باشند و پرونده خود را جهت اخذ استادی پرمیت ارسال کرده باشند، با شرط معتبر بودن ویزای توریستی، می توانند تحصیل خود را آغاز نمایند تا پاسخ استادی پرمیت آنها در مدت زمان اعلام شده و مشخص، دریافت گردد. قابل ذکر می باشد، در صورت اخذ پاسخ منفی و مردود شدن درخواست ویزای تحصیلی، می بایستی تحصیل خود را متوقف نمایند.

۳- از ۱۱ ماه آوریل سال ۲۰۱۹، دانش آموزانی که از مقطع دبستان به دبیرستان و یا از دبیرستان به مقطع بالاتر وارد می شوند، در صورتی که استادی پرمیت آنها منقضی نشده باشد، نیازی به درخواست و اخذ استادی پرمیت مجدد نداشته و می توانند با همان استادی پرمیت و تا زمان تاریخ انقضا، در مقطع بالاتر، ادامه تحصیل دهند.

دیدگاه ها بسته شده است