سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر ، ارائه دهنده خدمات برتر مهاجرتی از قبیل دانشجوئی ، سرمایه گذاری و نیروی متخصص ، در استان بریتیش کلمبیا به ثبت رسیده است و مجوز فعالیت خود را از شورای نظارت بر مشاوران مهاجرتی کانادا ( ICCRC ) اخذ نموده است.
سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر زیر نظر امیر حسین توفیق – مشاور رسمی شورای نظارت بر مشاوران مهاجرت کانادا ( ICCRC ) – به شماره عضویت R509045 ، دارای مدرک مهندسی معدن از ایران و فوق لیسانس کامپیوتر از انگلستان و دارنده گواهی حق امضا از دولت بریتیش کلمبیا ، این افتخار را دارد تا تجربه سالها تحقیق و فعالیت خود را در اختیار متقاضیان علاقه مند به مهاجرت به کانادا ، قرار دهد.
هدف ما ، هدف شماست و آن چیزی نیست چون رسیدن به سرمنزل مقصود.

iccrc horizontal full colour

اخبار پرنده مهاجر

افتتاح دفتر سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر در استان گیلان

با افتخار به اطلاع هموطنان عزیز ساکن در استان های مازندران و گیلان می رساند ، دفتر سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر در استان گیلان و شهر رشت افتتاح گردید.

علاقه مندان جهت کسب اطلاع و بررسی شرایط خود جهت مهاجرت به کانادا می توانند به آدرس زیر با تعیین وقت قبلی مراجعه و از کارشناسان خبره سازمان در دفتر رشت ، مشاوره اخذ نمایند:

رشت – بلوار شهيد انصاري – ابتدای گلباغ نماز – كوچه مهرآئين – برج تندیس – طبقه ۴ – واحد ۱۳

شماره های تماس : ۷۰-۳۳۷۶۵۴۶۹ و ۳۳۷۳۶۴۵۰

سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر مفتخر است که همراه و همیار شما در طول پروسه مهاجرتی باشد.

تغییر اساسی در برنامه اسپانسرشیپی والدین

امروز ، ۱۴ دسامبر ۲۰۱۶ ، وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا از قول وزیر مهاجرت ، آقای جان مک کالم ، تغییراتی که در برنامه اسپانسر شیپی والدین قرار هست از سال ۲۰۱۷ اعمال گردد را معرفی نمود.

همه ساله ، وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا از ابتدای ماه ژانویه نسبت پذیرش پرونده های اسپانسر شیپی والدین بر اساس سهمیه اعلام شده اقدام می نمود. اغلب در ماه نوامبر سال پیش از ان ، فرم ها و شرایط را جهت سال پیش رو بروز رسانی می نمودند و متقاضیان واجد شرایط ، ماه دسامبر را بطور کامل فرصت داشتند تا نسبت به آماده سازی مدارک و فرم های مورد نیاز اقدام نمایند.

امسال ، علیرغم گذشت حدود نیمی از ماه دسامبر ، بروز رسانی این برنامه صورت نپذیرفته بود تا آنکه ، تغییرات این برنامه اعلام گردید.

بر اساس اعلام رسمی وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا ، متقاضیانی که قصد دارند والدین یا پدر و مادر بزرگ خود را جهت اخذ اقامت دائم کانادا ، اسپانسر نمایند ، از ظهر روز ۳ ژانویه ۲۰۱۷ تا نیمه شب روز ۲ فوریه ، فرصت دارند تا با تکمیل فرم آنلاینی که در فاصله زمانی قید شده در بخش مربوطه سایت وزارت مهاجراتن کانادا قابل دسترسی می باشد  ، آمادگی و علاقه مندی خود را جهت اقدام از طریق این برنامه اعلام نمایند.

پس از آن ، وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا از بین فرم های آنلاین اخذ شده ، بطور رندوم و اتفاقی ، ۱۰ هزار متقاضی را انتخاب و برای آنها دعوت نامه جهت ادامه پروسه ارسال می گردد.

متقاضیانی که دعوت نامه دریافت نموده اند ، ۹۰ روز فرصت دارند تا نسبت به تکمیل ، آماده سازی و ارسال تقاضانامه کتبی خود اقدام نمایند.

پیش از این بدین نحو بود که متقاضیان ، تقاضانامه تکمیل شده خود را به وزارت مهاجرت کانادا ارسال می نمودند و کارمندان آن بخش نسبت به بررسی پرونده ها اقدام و تقاضانامه های تکمیل شده را وارد پروسه می نمودند و پس از تکمیل ظرفیت ، مازاد تقاضانامه ها را به متقاضیان باز می گرداندند.

نکته مبهم در این شیوه جدید که می بایستی صبر کرد و منتظر عکس العمل وزارت مهاجرت کانادا بود ، در این هست که “واجد شرایط بودن متقاضیان با تکمیل کردن یک فرم آنلاین ” بر اساس کدام طرح مشخص می گردد که از بین آنها ، بطور رندوم و اتفاقی ، ۱۰ هزار متقاضی دعوت نامه دریافت خواهند نمود.

شایان ذکر می باشد که دستور العمل و فرم های بروز شده ، از روز ۹ ژانویه در دسترس می باشد.

سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر افتخار دارد با تکیه بر تیمی قوی و کاردان ، جدیدترین و بروزترین اخبار و قوانین مهاجرت را در اختیار علاقه مندان قرار داده و همراه و همیار شما در طول پروسه مهاجرت خواهد بود.

کانادا در سال ۲۰۱۷ پذیرای ۳۰۰ هزار مهاجر جدید خواهد بود

وزیر مهاجرت و شهروندی کانادا برنامه های سال ۲۰۱۷ میلادی را اعلام نمود. بر اساس اعلام رسمی ، کشور کانادا پذیرش مهاجر جدید را افزایش خواهد داد و از عدد ۲۶۰ هزار در سال به ۳۰۰ هزار در سال خواهد رساند. نیمی از این افراد از طریق برنامه های اقتصادی که شامل اسکیل ورکر ، اسکیل ترید ، بیزینس و سرمایه گذاری و …. می شود ، وارد کانادا خواهند شد.

بر همین اساس ، با توجه به اجرای برنامه ورود سریع یا “اسکپرس انتری” از ابتدای سال ۲۰۱۵ و تقریبا ناموفق بودند این برنامه ، تغییراتی نیز در شرایط و قوانین این برنامه مهاجرتی که بسیار جذابیت داشته و بخش اعظم نیروی متخصص فعلی کانادا ، از یکی از برنامه های زیر مجموعه این برنامه (اکسپرس انتری) وارد کانادا شده اند و یا خواهند شد را نیز شاهد خواهیم بود. مواردی که رسما اعلام گردیده و از ابتدای سال ۲۰۱۷ به مرور و به تدریج شاهد ان خواهیم بود ، به شرح زیر می باشد:

۱- افزایش پذیرش پرونده های اسپانسرشیپی والدین و کوتاه شدن پروسه بررسی این پرونده ها

۲- حذف تعهد زندگی ۲ ساله با همسر و شرطی بودن اقامت دائم ، در ارتباط با افرادی که از طریق برنامه اسپانسرشیپی همسر وارد کانادا می شوند.

۳- افزایش سن فرزندان از ۱۹ سال به ۲۲ سال به نحوی که والدینی که پرونده مهاجرتی تشکیل می دهند ، می توانند فرزندان زیر ۲۲ سال خود را هم در پرونده قرار دهند. در حال حاضر و بر اساس قانون ، فرزندان ۱۹ سال و به بالا از پرونده والدین خود خارج می گردند.

۴- تخصیص امتیاز جداگانه و خاص به متقاضیانی که قصد مهاجرت به کانادا داشته و برادر و یا خواهر آنها در کانادا مقیم و یا شهروند باشند.

دولت آقای ترودو بر اساس قولی که داده ، قصد ایجاد تغییرات اساسی و بنیادی در شرایط و قوانین مهاجرت به کانادا را دارند.

سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر افتخار دارد با سالها تجربه و تخصص ، همراه و همیار شما در طول پروسه برنامه مهاجرتی باشد.

برنامه مهاجرتی PEQ

برنامه تجربه کاری و یا تحصیلی در استان کبک که به آن PEQ اختصارا گفته می شود یکی از برنامه های مهاجرتی استان کبک بوده و در اولویت کاری اداره مهاجرت این استان قرار دارد.

در صورتی که متقاضی به مدت حداقل یکسال در استان کبک کار و یا تحصیل کرده باشد فارغ التحصیل شده و یا بشود می تواند جهت اخذ اقامت دائم خود اقدام و نسبت به دریافت CSQ از استان کبک اقدام نماید.

هنگام اقدام جهت اخذ اقامت ، متقاضیان می بایستی در دو مهارت اسپیکینگ و لیسنینگ در آزمون فرانسه نمره B2 را اخذ نموده باشند.

شرایط متقاضیان:

۱- شرکت در این برنامه هیچ محدودیت سنی ندارد.

۲-  متقاضی ملزم به ارائه سابقه کار نمی باشد.

۳-  آخرین مقطع تحصیلی متقاضیان از اهمیت برخوردار نبوده و تنها باید تحصیلات در استان کبک در مقطعی بالاتر از دیپلم باشد.

تذکر: شایان ذکر می باشد که رشته های تحصیلی خاصی واجد شرایط جهت اقدام برای این برنامه می باشند.

۴-  ارائه مدرک زبان فرانسه در زمان اقدام الزامی نمی باشد و متقاضی در حین تحصیل می تواند نسبت به بالا بردن دانش زبان فرانسه خود اقدام تا نهایتا پس از فارغ التحصیلی نسبت به انجام آزمون فرانسه و کسب نمره B2 اقدام نماید.

سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر مفتخر می باشد تا همراه و همیار شما در طول این پروسه مهاجرتی باشد.

اجرای وعده انتخاباتی دولت لیبرال در ارتباط با تغییر قانون اخذ شهروندی کانادا

دولت فدرال کانادا در طول مدت تبلیغات انتخاباتی خود به کرات وعده داده بود که در صورت انتخاب شدن به عنوان دولت کانادا ، قوانین وضع شده توسط دولت محافظه کار را اصلاح خواهد نمود.

امروز ، ۲۵ فوریه سال ۲۰۱۶ ، دولت لیبرال رسما اعلام نمود که تغییرات مدنظر لحاظ گردیده و جهت تصویب و نهایی شدن به پارلمان کانادا تقدیم گردیده است.

موارد تغییر یافته به شرح زیر می باشد:

۱- امکان باطل نمودن شهروندی کانادا از افرادی که شهروند کشور دیگری نیز بوده و به واسطه فعالیت های خاص مورد تعقیب قرار گرفته اند ، وجود نخواهد داشت.

۲- در صورت انجام فعالیت های خاص و مجرمانه ، این افراد همانند دیگر کانادایی ها در دادگاه محاکمه خواهند شد و تنها افرادی شهروندی خود را از دست خواهند داد که با تقلب ان را اخذ نموده باشند.

۳- شهروندان کانادا آزاد می باشند که در هر نقطه از دنیا ، کار و یا زندگی کنند و شرط و اخذ تعهد اقامت در کانادا در زمان اقدام برای شهروندی ، حذف گردید.

۴- مدت زمان اقامت متقاضی در کانادا جهت واجد شرایط شدن برای اخذ شهروندی به ۳ سال در طول ۵ سال پیش از اقدام برای شهروندی تغییر یافت. دولت محافظه کار ان را به ۴ سال در طول ۶ سال تغییر داده بود.

۵- متقاضیانی که تا پیش از اخذ اقامت کانادا بصورت موقت با ویزا دانشجویی و یا کار و یا والدین و پدربزرگ و مادربزرگ ها که با ویزا توریستی در کانادا اقامت داشته اند ، تا سقف یکسال ، جزو سنوات اقامتی آنها محسوب می گردد. هر روز اقامت این قبیل متقاضیان ، نصف روز محاسبه و نهایتا در زمان اقدام جهت شهروندی ، منظور می گردد. دولت محافظه کار این مورد را کاملا حذف نموده بود.

۶- شرط اقامت حداقل  ۱۸۳ روز در طول هر سال تقویمی در کانادا در زمان سالهای اقامت فیزیکی ، حذف گردید. پیش از این دولت محافظه کار تصویب نموده بود که در صورتی هر سال به عنوان سال کامل اقامتی برای متقاضی محاسبه می گردد که در طول ان سال ، حداقل ۱۸۳ روز اقامت فیزیکی در کانادا داشته باشند.

۷- شرط ارائه مدرک زبان و نشان دادن دانش زبان متقاضیان به رده سنی ۱۸ تا ۵۴ تغییر یافت که دولت محافظه کار ان را به رده سنی ۱۴ تا ۶۵ تغییر داده بود.